Ferratum

Ferratum är ett företag som idag kan klassa sig själv som ett av de ledande i branschen inom just kontokrediter. Företaget var först i Europa med att lansera sms lån men bytte alltså sedan över till kreditkonton. Idag har Ferratum över 2 miljoner nöjda kunder världen över och omkring 500 personer anställda. Visionen har sedan företagets start år 2005 varit att vara den ledande mobilbanken för alla.

Fördelar hos Ferratum

Då Ferratum har varit med ett tag och har en stor kundbas så är det en trygg långivare. Du som kund kan hitta all nödvändig information om företaget på internet ifall det skulle önskas. Anledningen till att Ferratum har blivit en av de ledande inom branschen är för att de godkänner många ansökningar. De har även snabb utbetalning av sina lån och godkänner personer med betalningsanmärkningar.

Ferratums kreditvillkor

För att du som kund skall kunna låna av Ferratum krävs det att du är över 21 år, har ett registrerat mobilabonnemang eller bankkort, en giltig e-postadress samt har en bra kreditvärdighet. Själva kreditvärdigheten är något som Ferratum själva avgör. Du som kund kan som nämnt tidigare kan bli godkänd trots betalningsanmärkning samt utan UC. För legitimering så krävs det att du antingen har Mobilt BankID eller annan form av giltig legitimation.

Ferratums bank & utbetalning

Har du Nordea så sker utbetalning av lån alla dagar i veckan. Skulle det vara så att du har en annan bank så sker utbetalning vid 17:00 samma dag ifall ansökan har godkänts innan 12:00. För ansökningar som har kommit in efter 12:00 och godkänts efter det så sker utbetalning nästkommande vardag. Det gäller även på helger ifall man inte har Nordea.

Ferratums support och öppettider

Behöver du hjälp med din ansökan eller har frågor så kan du kontakta kundtjänst. Detta gör du genom att antingen ringa på nummer: 08-611 80 3 eller skicka mail till: kundtjanst@ferratum.se. Kundtjänsten har öppet vardagar mellan klockan 08:00 – 21:00. På lördagar och söndagar så kan du nå kundtjänsten mellan klockan 11:00 – 18:00. Vid fakturafrågor så kontaktar du antingen nummer: 08 412 012 11 eller email: fakturagruppen@ferratumbank.se. Tiderna som gäller för hjälp vid fakturafrågor är vardagar mellan klockan 09:00 – 18:00.

Sammanfattning

Kort och gott så är Ferratum ett väletablerat företag kreditlån. Det är ett företag som har en stor och nöjd kundbas vilket ger trygghet till nya kunder. Kundtjänsten har generösa öppettider och finns tillgänglig för frågor och funderingar. Kreditvillkoren är även väldigt generösa och “snälla” tack vare att Ferratum sätter kunden i fokus. Därför är det den perfekta långivaren ifall du tidigare har blivit nekad av andra långivare.

Ferratum

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Bet. anmärkning är okej

Lånet

Belopp: 1000-45 000

Löptid: 24 månader

Kostnad: 300-1800 kr