Snabblån med direkt utbetalning

När man behöver ett sms-lån snabbt krävs de att långivare kan betala ut lånet direkt. Detta kallas i folkmun för sms lån med direktutbetalning. För att detta ska kunna ske krävs de att du har samma bank som din långivare. En del lån har flera banker medans de flesta lån bara har en bank. Läs mer om lån som betalar ut snabbt här!

Långivare med utbetalning av lån direkt

Alla de stora långivare som vi rekommenderar här på sidan är bolag som gärna gör utbetalningar direkt av snabblån. De krävs av dig att du kan ta emot en direktbetalning. För att du ska kunna få in ditt lån så snabbt som möjligt på ditt bankkonto, så krävs de att du och din långivare använder sig av samma bank.

LångivareBeloppLöptidKostnadAnsökLäs mer
1000-40001-2 mån365-1 450AnsökLäs mer
1000-45 00024 månader300-1800 krAnsökLäs mer
500 -20 0001 månad0 krAnsökLäs mer
3000-50 000 kr1-12 månader0 - 14184krAnsökLäs mer
1000-20 0001-12 månader395-7 477AnsökLäs mer

Vilka lån har direktutbetalning till vilken bank

Här nedan har vi samlat kreditgivare och de banker som de använder sig av. Det innebär att du inte kommer behöva leta runt på nätet efter lån som betalas ut direkt till ditt bankkonto. Kolla gärna nedan vilken långivare som betalar ut lån direkt till just din bank.

Hur lång tid tar de tills lånet blir utbetalt?

De kan variera hur lång tid det tar tills ett lån betalas ut. När man tagit ett snabbt lån via oss brukar man i regel få lånet inom kort tid. En regel är att räkna mellan 30 minuter till 3 timmar om du lånar pengar av en långivare med direktbetalning. Lånar du pengar av en långivare som inte kan göra en snabb utbetalning till ditt bankkonto kan det dröja mellan 3-24 timmar innan pengarna landar på ditt bankkonto. Man kan alltid skynda på sitt lån hos långivaren. Om man gått via oss kan man alltid mejla oss eller gå direkt till långivaren. Hänvisa därefter till oss att vi har lovat dig ett snabbt sms lån.

Knep för att få lån snabbt

De finns några knep för att få lån direkt. Att ha samma bank som din långivare är a och o. Men de finns ett knep att ändå få lånet snabbare. De flesta av oss har allting samlat på sin favorit bank. Man kan dock öppna ett konto på en annan bank gratis och utnyttja detta konto för snabblån.Springande gubbe med pengar

Vi tar ett exempel. Du har Handelsbanken som ditt “hemma” bank och använder alla tjänster så som Swish.

  1. Öppna ett vanligt personkonto hos Nordea
  2. Skaffa ett kontantkort
  3. Koppla detta nummer till Swish på Nordea

Nu har du alltså swish på både Handelsbanken och Nordea på två olika mobilnummer. När du får lån utbetalt direkt till ditt Nordea konto gör du en swish betalning till ditt Handelsbanken konto. Efter swishen har du pengarna direkt på kontot. De bästa är att detta knep är helt gratis.

Snabba långivares öppetider

Om du behöver ta ett snabbt lån direkt så rekommenderar vi dig att kolla upp vilka öppettider din långivare har. Vissa tar för givet att det går att låna pengar när som helst, oavsett tid och dag. Det stämmer inte riktigt. De går att ansöka om lån 24 timmar om dygnet. Men långivaren behandlar bara lån ansökningar under sina öppetider. Om du väljer en långivare som har stängt på helgen och du tar lånet på helgen kommer lånet inte på helgen utan på måndag eller tisdag.

Tips för snabbt lån

De finns några bra tips när nöden faller på och man direkt vill ha lånet på kontot. Bara för att man har bråttom skall man inte stressa upp sig och ta dåliga beslut. Ett sms lån är ingen lek. De skall vara ett seriöst och medveten beslut att ta ett lån snabbt. De skall inte ske för konsumtion utan för nöd grejer. De kan vara värmepannan som snabbt behöver lagas. Här kommer några tips för att få lån direkt:

  • Ansök hos en långivare som har öppet
  • Välj lån med samma bank som dig själv
  • Svara sanningsenligt på frågor om dig själv och din ekonomi
  • För att vara säker på ett seriöst sms lån. Välj bara bland våra långivare!

Lycka till med ditt snabba lån och tänk på våra tips!