Nätlån

Långivaren Nätlån ägs av Catalunia Capital AB och erbjuder snabblån till konsumenter som av olika anledningar snabbt behöver ett extra tillskott i kassan. De har tillstånd för att bedriva sin verksamhet från Finansinspektionen och Datainspektionen och har funnits på marknaden i mer än 5 år. Nätlån är noga med att poängtera den högre kostnaden för snabblån jämfört med andra typer av lån, vilket ger ett seriöst intryck.

Fördelar hos Nätlån

En av fördelarna med Nätlån är det, som redan nämnts, seriösa intrycket som ges genom att belysa den högre kostnaden som ett snabblån innebär. Återbetalningstiden är ytterligare en fördel; här erbjuds en återbetalning på 33 dagar vilket får anses vara konkurrenskraftigt. Man använder sig också av en diskret form av handläggning, där inga telefonsamtal är nödvändiga vid kontakt med företaget.

Nätlåns kreditvillkor

Hos Nätlån kan man låna till precis vad man vill, detta lägger sig långivaren inte i. Rent allmänt ska man ha fyllt 18 år, vara svensk medborgare och mantalsskriven i Sverige. Man ska också ha en årsinkomst på minst 100 000 kr. Någon UC tas inte, utan här använder man sig av CreditSafe. Ansöker gör man enkelt genom att använda Bank-ID.

Nätlåns bank & utbetalning

När man fått sitt lån godkänt hos Nätlån betalas beloppet ut direkt till det bankkonto man angivit. De banker som används framgår inte i klartext på sajten. Skulle man efter att lånet blivit godkänt ånga sig, har man full ångerrätt upp till 14 dagar och man binder sig inte för någonting. Man kan ansöka om lån dygnet runt.

Nätlåns support & öppettider

Nätlån når man antingen via telefon, e-post eller brev. Hit kan man höra av sig om man har några funderingar som rör företagets lån eller tjänster. Man kan också få specifik hjälp med sina ärenden, om det exempelvis skulle vara något som krånglar. Hit vänder man sig också med eventuella klagomål som man kan tänkas ha om Nätlån inte levt upp till förväntningarna.

Sammanfattning av Nätlån

Nätlån erbjuder ett snabbt sätt att låna pengar till konsumenter. Det är inte billigt eftersom räntekostnaden är hög, men är man i snabbt behov av pengar har man som regel utbetalningen en kort stund efter det att ansökan blivit godkänd. Nätlån erbjuder en generös återbetalningstid på hela 33 dagar och ger ett seriöst intryck genom att upplysa om de höga kostnaderna för den här typen av lån.

Nätlån

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Bet. anmärkning är okej

Lånet

Belopp: 1000-4000

Löptid: 1-2 mån

Kostnad: 365-1 450