Lånbutiken

Hos lånebutiken.se kan du snabbt fylla i en låneansökan och få svar inom bara några minuter. Det finns möjlighet att låna både lägre och högre summor och via den lättöverskådliga hemsidan kan du utan problem se hur stor ränta just ditt lån har. Lånebutiken.se har en kundtjänst som snabbt svarar på frågor. Vid beviljat lån betalas pengarna ut direkt!

Fördelar med lånebutiken.se

Det finns ett stort antal fördelar med att söka lån på lånebutiken.se. Först och främst så är hemsidan mycket tydlig och lätt att förstå sig på. Utöver det så är det snabba utbetalningstider, möjlighet att som låntagare själv välja förfallodatum på lånet och således ha all kontroll och kundtjänsten nås både vardagar och under lördagar och är där för dig när du har frågor.

Kreditvillkor

Lånebutiken.se har på sin hemsida nyttig information för de som vill eller behöver låna pengar. Endast individer över 20 år blir beviljade sms-lån och innan ett beviljande kan ges genomförs också en kreditupplysning. Personer med skulder hos kronofogden blir inte beviljade lån och man måste varit folkbokförd i Sverige i minst två år. En lånesökare måste kunna identifiera sig med E-legitimation, bank-ID eller PIN-kod.

Bank och Utbetalning

Vid lån från lånebutiken.se betalas pengarna ut snabbt. Hur snabbt är beroende av en del olika faktorer; Vilken bank lånetagaren har, vilket typ av lån lånetagaren valt att ta samt om det är en ny eller återkommande kund. Det erbjuds lån (snabblån) som betalas ut samma dag förutsatt att lånetagaren har ansökt under de tider som anges på hemsidan. Brukslån är en annan låneform som ger ett preliminärt besked direkt vid ansökan och sedan betalas ut nästkommande vardag förutsatt att det beviljats.

Support och öppettider

Lånebutiken.se tar emot låneansökningar dygnet runt sju dagar i veckan. Kundtjänsten och supporten är tillgänglig under dessa tider:

  • måndag – fredag 7-21
  • lördag 9-17

Kundtjänsten på lånebutiken.se är tillgänglig på email, chatt och telefon på ovanstående tider. Utöver dessa tider så har hemsidan även en mycket bra faq (vanliga frågor) där man som lånetagare kan få svar på de flesta frågor av generell karaktär.

Sammanfattning

Det kan vara en djungel att försöka hitta en bra lånegivare. Lånebutiken.se är en i synnerhet enkel sida som är lätt att förstå sig på jämfört med många andra. Det står lätt och tydligt hur stor ränta det är, utbetalningstider och krav för att bli beviljad lån. Oavsett om man behöver en mindre summa för att pengarna sinat just denna månaden eller om man behöver en något större summa för att laga något i huset eller liknande kan man hitta hjälpen man behöver här. Kundtjänsten har generösa öppettider med flexibla kommunikationsmetoder som passar alla. Ett mycket bra alternativ till alla långivare som finns kort och gott.

Lånbutiken

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Inget lån med bet. anmärkning

Lånet

Belopp: 3000-50 000 kr

Löptid: 1-12 månader

Kostnad: 349 kr