Frogtail

Har du tidigare hört namnet “Folkia” så är det dags att börja vänja sig vid namnet Frogtail då detta är långivarens nya namn. Överlag så erbjuder Frogtail samma typ av lån som när det gamla namnet användes. Det har dock gjorts några förbättringar för att göra kunderna ännu nöjdare. Själva Frogtail ägs av Monetti och är relativt ny på marknden i Sverige när det kommer till lån. Ny på marknaden behöver inte betyda dålig vilket Frogtail bevisar.

Fördelar hos Frogtail

Frogtail vill finnas där för alla låntagare och därför har man valt att godkänna personer med betalningsanmärkningar. Man har även valt att ha snabba utbetalningstider vilket betyder att kunder får godkända lån utbetalade samma dag som ansökan gått igenom. För att ge bästa möjliga service till sina kunder så har man sett till att ha generösa öppettider hos kundtjänst som kan nås både via mail och telefon.

Frogtails kreditvillkor

Kreditvillkoren som krävs för att få sitt lån beviljat hos Frogtail är följande: minst 18 år gammal, man måste vara folkbokförd i Sverige, ha en taxerad inkomst samt inte ha någon skuld hos Kronofogden. Kan man ticka av alla dessa villkor och krav så är det stor chans att man får sin låneansökan godkänd. Något man bör uppmärksamma som blivande kund är att de inte använder UC.

Frogtails bank och utbetalningstider

Ett stort plus hos Frogtails är de generösa utbetalningstiderna. Ansöker man och får godkänt på en vardag samma dag innan klockan 13:00 får man pengarna på kontot samma dag. För de ansökningar som godkänns efter klockan 13:00 på vardagar får man nästkommande vardag. Gör man en ansökan på fredagar efter klockan 13:00 eller på en helgdag så får man lånet utbetalt på nästa vardag. Har man Nordea så får man dock lånet utbetalat samma dag oavsett vardag eller inte. Dock måste ansökan göras och godkännas innan klockan 10:30.

Frogtails support och öppetider

Skulle man behöva hjälp med ansökan eller har frågor och funderingar som rör annat så finns kundtjänsten tillgänglig. Öppettiderna är på vardagar mellan klockan:

08:00 – 18:00, lördagar mellan klockan: 10:00 – 15:00 samt på söndagar och helgdagar mellan klockan: 10:00 – 15:00. Man kan antingen kontakta kundtjänst via telefon på 0770-99 20 00 eller email: info@frogtail.se. Vill man besöka Frogtail så hittar man huvudkontoret på Medborgarplatsen 3, Söderhallarna plan 10 i Stockholm.

Sammanfattning

Kort och gott så har gamla “Folkia” bara blivit bättre sedan de bytte namn till Frogtail. Med fortsatta generösa villkor och krav så har Frogtail sett till att bevara “Folkia’s” vision som är att man som kund skall kunna låna pengar för speciella inköp, utan att behöva redovisa vad pengarna skall gå till. I samband med namnbytet så har dock långivaren passat på att göra vissa förbättringar i form av att räntan bestäms utefter låntagarens privata ekonomi.