Smspengar

Smspengar erbjuder smslån upp till 20000 kr. Ansökan behandlas snabbt och du får snabbt svar på din ansökan. Företaget grundades 2007 med fokus på privatkunder. Idén företaget har är att erbjuda snabba och flexibla lån med fokus på att tillhandahålla en tjänst som är säker för kunden. Kunden står i fokus och får mer än gärna kontakta supporten med åsikter och idéer om vad företaget kan göra bättre.

Fördelar med Smspengar

Du får omgående svar på din ansökan om pengar. Om du blir beviljad lån sker utbetalningen mycket snabbt till ditt bankkonto. Kreditgivaren är seriös och godkänd av finansinspektionen. Det finns en enkelhet och tydlighet vilket gör det enkelt att ansöka om ett lån. Det är låga krav på att få ett lån då alla ibland kan hamna i den situationen då de behöver lite extra tillskott i kassan.

Smspengars kreditvillkor

För att få låna pengar så behöver du ha deklarerat inkomst i Sverige de senaste två åren. Beroende på hur mycket du önskar låna finns det olika krav på hur mycket du behöver ha deklarerat för. För att få låna 20000 kr behöver du exempelvis ha 120000 kr i deklarerad inkomst. Det är okej att ha några betalningsanmärkningar men då ökar kravet på din inkomst. Du får däremot inte ha något pågående betalningsföreläggande eller skuldkonto hos kronofogden.

Smspengars bank och utbetalning

Om du får ditt lån beviljat så betalas pengarna ut omgående. Om du har Nordea, DanskeBank eller handelsbanken så kommer pengarna direkt in på kontot. För övriga banker så kommer pengarna in samma dag om lånet beviljas innan 13.30. Då beräknas de finnas på kontot mellan 15.00-17.00. Om lånet beviljas efter 13.30 så kommer pengarna in på kontot nästa bankdag runt klockan 9.30.

Smspengar support och öppettider

Det går att nå smspengar via brev, mail, chatt och telefon. Öppettider för telefon är helgfria vardagar mellan 8.00-18.00. Chatten på deras hemsida har öppet samma tider som telefonen. Om du har någon fråga finns ett bra avsnitt på hemsidan som heter frågor och svar. Där finns de vanligaste frågorna besvarade och du kanske hittar svaret på just din fråga väldigt snabbt.

Smspengar är seriöst

Om du sitter i den sitsen att du behöver låna pengar snabbt och enkelt är Smspengar ett väldigt bra alternativ. Du får snabbt svar på din ansökan och om du blir beviljad får du pengarna utbetalt snabbt. Skulle du ha någon fråga eller andra funderingar finns kundtjänst som mer än gärna besvarar dina frågor snabbt och hjälper dig vid behov.

Smspengar

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Bet. anmärkning är okej

Lånet

Belopp: 500-20 000

Löptid: 1-60 mån

Kostnad: 45-15 340