Vivus

Vivus tillhör 4finances verksamhet och är ett företag i sig som är registrerat under Konsumentkreditinstitutet, vilket står under Finansinspektionens samt Konsumentverkets tillsyn. Det är en världsledande kreditgivare i Europa och som därtill också har goda förmåner. Företaget startades för ungefär 20 år sedan, ett mycket trovärdigt sådant som alltid kommer att göra så att kunden får exakt det som önskas.

Fördelar med Vivus

Det finns en rad fördelar med Vivus som är viktiga att hålla koll på och som är rätt omtalade, dessa är:

  • Den första krediten som man tar är alltid ränte- samt avgiftsfri. Med detta sagt så behöver man som låntagare enbart betala tillbaka det belopp som man själv har nyttjat. Därtill tillkommer ingen ränta eller administrativa avgifter.
  • Man kan snabbt och enkelt se all den kredit man tagit via ens profil; man kan även på så sätt utöka kreditbeloppet om man är i behov av det.
  • Detta är en mycket säker kreditgivare och man behöver inte alls oroa sig för något.

Vivus kreditvillkor

Det finns rätt många kreditvillkor hos företaget Vivus; de villkor som gäller och som idag är mest aktuella är bland annat:

  • Den som söker lån måste vara minst 18 år gammal
  • Svenskt personnummer måste man inneha
  • Ett mobilnummer som är svenskt krävs
  • Det gör ingenting om man har betalningsanmärkningar och UC går man inte igenom, men en kreditprövning kommer att göras.
  • En fast inkomst är bra att ha.

Vivus och banker för utbetalning

När det kommer till de banker som Vivus använder för utbetalningar, så är de väldigt generösa. Har man Handelsbanken eller Nordea och ens kredit har blivit godkänd inom Vivus öppettider så får man pengarna inom högst 15 minuter. Den som har någon annan bank bör ansöka om kredit, och få den beviljad, en helgfri vardag innan klockan 13.00. Då får man krediten utbetald samma dag, i annat fall kommer pengarna alltid nästkommande bankdag.

Vivus support och öppettider

Det finns goda möjligheter att kontakta Vivus kundtjänst när man väl behöver hjälp. Öppettiderna är alltid under måndagar till och med fredagar, mellan 8.00 och 17.00. Det är den vanliga kundtjänsten, och den brukar vanligtvis ha stängt under helger. Men det kan dock hända att utbetalningarna görs även under helgen trots allt.

Inkassoavdelningen i sin tur är öppen måndag till fredag, mellan 9.00 och 18.00.

Sammanfattning om Vivus

I regel kan man rätt lätt konstatera att Vivus är en långivare som också ser till att man som låntagare kommer vara mycket nöjd med företaget. Av den anledningen att man har så goda förmåner, och att man dessutom som låntagare kan få sina pengar väldigt fort, det gäller bara att krediten man har ansökt om har blivit beviljad.

Vivus

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Inget lån med bet. anmärkning

Lånet

Belopp: 500 -20 000

Löptid: 1 månad

Kostnad: 0 kr